Kadıköy Ortaokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek manevi değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen, araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, sorunların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.40 BAŞLAMA 15.20 BİTİŞ
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kadikoy61.meb.k12.tr

Adres - Kadıköy/Çarşıbaşı/TRABZON

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Çarşıbaşı İlçesi, Kadıköy Mahallesindedir.

Adres - Kadıköy/Çarşıbaşı/TRABZON

Ulaşım Ulaşım açısından hiçbir problem bulunmamaktadır. Öğretmenlerimizin bir kısmı Trabzon Merkezden servisle gidiş geliş yapabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK: 5 KM İL MERKEZİNE UZAKLIK: 39 KM