Kağıt Kalem Oyunları Turnuvasında Takım Halinde 1. olduk!!!

'' Adım Zeka İşim Oyun '' projesi kapsamında ortaokullar arasında düzenlenen yarışmada Kadıköy Ortaokulu 1. oldu!

19.04.2024 12

Trabzon un Çarşıbaşı ilçesinde düzenlenen kasım ayı Kağıt Kalem Oyunları turnuvasında Kadıköy Ortaokulunda yarışan okulumuz 8. sınıf öğrencileri Sevdenur Sağlam, Asya Sağlam, Melisa Kuşan, Mustafa Efe Yorgun takım hainde 1. olarak bizleri gururlandırmıştır. Okulumuz öğrencileri ödüllerini Çarşıbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Akkan'ın elinden aldı. Aynı zamanda yarışma için büyük emek sarf eden öğrencilerimizi ve emeği geçen okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Meliha Çınar ı kutlar,  başarılarının devamını dileriz.